Palvelut

Koneverkko toimittaa yrityksille laitteistoratkaisut, pienestä laskutusjärjestelmästä aina laajoihin toiminnanohjausjärjestelmiin asti. Laiteratkaisuista ohjelmistohankintoihin. Pyrimme keskitetysti laatimaan yrityksille toimivan tietojärjestelmän. Laadimme valmiista järjestelmästä laitteistokartan ja etäyhteyksien avulla voimme korjata häiriötilanteet erittäin lyhyellä vasteajalla. Päivystysjärjestelmän piiriin yrityksenne pääsee solmimalla Koneverkon kanssa ylläpitosopimuksen. Näin me takaamme, että laitteenne toimii silloin, kun pitää ja te voitte keskittyä ydinliiketoimintaanne.

Tilaa katselmointi: 045-6710630
Pekka Ylikauppila

Koneverkko ICT

Laiteratkaisuista ohjelmistohankintoihin. Pyrimme keskitetysti laatimaan yrityksille toimivan tietojärjestelmän. Laadimme valmiista järjestelmästä laitteistokartan ja etäyhteyksien avulla voimme korjata häiriötilanteet erittäin lyhyellä vasteajalla. Päivystysjärjestelmän piiriin yrityksenne pääsee solmimalla Koneverkon kanssa ylläpitosopimuksen. Näin me takaamme, että laitteenne toimii silloin, kun pitää ja te voitte keskittyä ydinliiketoimintaanne.

Koneverkko Security & Koneverkko Videoserver

Toimitamme tallentavia turvakamerajärjestelmiä ja varashälytinasennuksia toimitilojesi tarpeisiin. KV Videoserver toimii turvaratkaisuissamme keskitettynä hallintapisteenä, johon myös asiakkaalla on etäyhteys. Keskitetyllä ratkaisulla säästyt päälekkäisiltä laitteistohankinnoilta.

Tietokonehuolto

Tietokonehuoltoa yrityksille ja yksityisille. Huollamme tietokonelaitteet merkistä, tai käyttöjärjestelmästä riippumatta. Huolto toimii Tampereen Hervannassa, mutta voit lähettää meille laitteesi huoltoon myös postin välityksellä! Laitteen saavuttua huoltoon saat kustannusarvion ennen työn aloitusta. Jos laittettasi ei iän puolesta ole enää järkevää huoltaa, tai haluat vaihtaa uuteen teemme tarjouksen uudesta tietokoneesta, johon siirrämme vanhat tiedostosi, sekä mahdollisuuksien mukaan hyvitämme vanhasta. Teemme myös yritys- ja kotikäyntejä. 

Tietokonemyynti

Yritystason tietokoneet kuluttajaluokan hinnoin! Pitkä suhde suurimpiin alan tukkureihin antaa meille hyvät valmiudet toimittaa juuri sinulle sopiva ja kestävä tietokoneratkaisu. Toimitamme kaikki tietokoneet käyttökuntoon asennettuna oheislaitteineen ja opastamme laitteen käytön aloituksessa. Kannettavista tietokoneista erityisesti Lenovo ja Dell merkit ovat erikoisosaamisaluettamme. Rakennamme myös pöytäkoneita räätälöitynä tarpeen mukaan pelikoneesta järeisiin tehotyöasemiin.

Kysy myös käytettyjä yritystietokoneita.

Verkkoratkaisut

Rakennamme yrityksesi lähiverkon kaapeloinnista laiteratkaisuihin. Kokemusta yrityksien toimipaikkojen muuttosaneerauksista toimistoista tehdaskokonaisuuksiin ja rahtikeskuksiin.

Valvontakamerat, hälyttimet, tuotannon- ja kulunvalvonta

KV Security- perheen alta löytyy kokonaisvaltaisesti yrityksen turvallisuustarpeet. Keskitetyllä järjestelmällä säästät rahaa! Kaikki ratkaisumme on IP-pohjaisia ja hyödyntävät yritykselle rakennettavaa, tai olemassaolevaa tietoverkkoa, sekä muistikapasiteetiä. Järjestelmiä ylläpidetään keskitetysti ja tarjoamme kattavaa etätukea, kun apua tarvitaan. Olemme rakentaneet esimerkiksi useita rahtikeskuksia lentorahtiturvallisuuden alalle. Lisäksi meiltä ratkaisut tuotannonvalvontaan, prosessista lämpötila ja kosteusseurantaan.

Hosting-palvelut

Oma hajautettu palvelin luotetussa konesalissa takaa laadukkaan kodin yrityksesi internetsivuille ja sähköposteille.

Antenniasennukset

Televisioantennien huollot ja asennukset kesä-aikaan omakotitaloihin. Meiltä löytyy hyvä kalusto, jolla antennisi saadaan luotettavaan kuntoon! 

Tilaa katselmointi: 045-6710630
Pekka Ylikauppila