Palvelut

Koneverkko ICT

Palvelumallimme perustuu asiakaskohtaiseen palvelumuotoiluun. Meiltä saa palvelua, niin pienet kuin suuretkin toimijat. Myös laatua arvostavat yksityisasiakkaat, jotka haluavat toimivan järjestelmän ja arvostavat tukiverkkoa. Tukipalvelumme toimii laadukkaan CRM+ITSM-järjestelmän varassa ja voimme ohjata palvelupyyntönne tarvittaessa myös kumppaneillemme suoraan.

Toimintamme on 2020 syksyllä uudistunut, kun siirryimme suoraan Haas-malliin löydettyämme kumppaeita, jotka arvostavat käytettävyyttä enemmän, kuin laitehankintoja. Näin voimme valita juuri teille sopivat laitteet käyttöön, joita myös me voimme keskitetysti tukea tehokkaammalla tavalla. Tuotteistus on vielä vaiheessa, joten kiinteiden hinnoittelumallien näkyviin saaminen lähtötason tuotteisiin kestää vielä hetken. Emme kuitenkaan ole perinteinen toimija jonka hinnasto on piilossa kalleuden takia. Haluamme palveluillamme vain taata onnelliselle henkilöstöllemme onnellisuuden mahdollistavan nöyrän palkan.

Tietokonelaitteistot

Toimitamme laitteistoratkaisut Haas-periaatteella, eli harware as a service. Käytämme laadukkaita kokonaishankintoina valikoituja tuotteita, kuten Dell, Lenovo, Cisco, Cisco Meraki ja muita hyviksi katsomiamme toimittajia joiden valikoimasta etsimme juuri sinulle sopivan ratkaisun. Ohjelmistokehitykseen muut omistuksessamme olevat yritykset ja kumppaniverosto takaavat sinulle yhteisen kasvun meidän avullamme. Kokonaispalvelumyynnillä huolehdimme myös liittymäratkaisut runkoverkkotoimittajasta puhelinliittymiin saakka. Säästät aikaa, kun saat kaiken palvelun yhdestä lähteestä! Ja aika on rahaa. Kaikenlisäksi ostovolyymiemme avulla saat ammattitason laitteistot käyttöösi usein jopa kuluttajaluokan hinnoin!

Palvelinsali ja pilvipalvelut

Vaikka maailma ajaakin nyt kovaa vauhtia kaikkea pilvipalveluihin ja hyvä näin, niin silti vakaalle luotettavalle paikallissalille on usein tarvetta. Palvelinsalipalvelumme ostetaan Turussa sijaitsevasta luotetusta palvelinsalista, joiden toimintakapasiteetti nousi vielä entisestään kansainvälisen fuusion myötä.

Pääsääntöisesti kuitenkin pyrimme keskittämään ratkaisumme Microsoft Azure-pohjaisten pilvipalveluiden varaan. Tytäryhtiöllämme on vankka sovelluskehitysverkosto tätä puolta varten ja lisäksi me toimitamme hw-puolen kehitystyötä omatoimisesti.

Koneverkko Security & Videoserver

Näiden kärkituotteiden ympärille rakentuu meidän turvallisuuspuolen ratkaisut, joita oikeastaan jokainen yritys tulee tarvitsemaan. Eikös edullinen kulunvalvonta kuulosta sinustakin hyvältä? Avaimen sijasta tägillä sisään ja kännykällä ohjaat järjestelmän toimintaa. Voit avata oven tien päältä vaikka kiinteistönhuoltajalle, joka on unohtanut avaimensa.

Tietysti alkuvaiheessa ei kannata start-upin sännätä hankkimaan meidän videoserver tuotetta vaikka ei se kallis olekkaan. Mutta kokonaisjärjestelmätoimituksemme sallii tämänkin kasvun kanssanne, kun aika tulee!

Verkkoratkaisut

Rakennamme yrityksesi lähiverkon kaapeloinnista laiteratkaisuihin. Kokemusta yrityksien toimipaikkojen muuttosaneerauksista toimistoista tehdaskokonaisuuksiin ja rahtikeskuksiin. Asennukset toimitetaan kumppaniverkostomme kautta, mutta osallistumme kiinteänä osana kokonaistoimitukseen ja valvomme etuasi ottamalla vastuun toimituksesta.

IP-turvallisuusratkaisut kulunvalvonnasta prosessinseurantaan.

KV Security- perheen alta löytyy kokonaisvaltaisesti yrityksen turvallisuustarpeet. Keskitetyllä järjestelmällä säästät rahaa! Kokemuksemme teollisuuden, logistiikan, lentorahdin ja tuotantolaitosten valvontaratkaisuista auttavat meitä laatimaan juuri sinun yrityksesi näköisen palvelumuotoilun.

Lisätietoja palveluista: 0102998800, tai varaa tapaaminen yrityksemme toimipisteisiin. Eniten olemme paikalla Tampereella Rautatienkatu 21b 33100 Tampere.